نکاتی برای انتخاب گوشت تازه

زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
فهرست مطالب …
نکاتی برای انتخاب گوشت تازه
قصابی ناب پلور در جاده هراز در ادامه نکاتی برای انتخاب گوشت تازه به مشتریان خود برای انتخاب درست ارائه میکند.
گوشت گوساله: گوشت گوساله تازه باید رنگی روشن و مایل به قرمز داشته باشد و بوی نامطبوعی نداشته باشد. هرچه رنگ گوشت روشنتر باشد، نشاندهنده جوانتر بودن حیوان و تازهتر بودن گوشت است.
گوشت گوسفند: گوشت گوسفند تازه باید رنگی قرمز روشن و بدون لکههای قهوهای یا سیاه باشد. چربی گوشت گوسفند نیز باید سفید و سفت باشد
این مطالب را از دست ندهید