نکاتی برای انتخاب گوشت تازه

نکاتی برای انتخاب گوشت تازه

زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه

نکاتی برای انتخاب گوشت تازه

گوشت گوساله: گوشت گوساله تازه باید رنگی روشن و مایل به قرمز داشته باشد و بوی نامطبوعی نداشته باشد. هرچه رنگ گوشت روشن‌تر باشد، نشان‌دهنده جوان‌تر بودن حیوان و تازه‌تر بودن گوشت است.
گوشت گوسفند: گوشت گوسفند تازه باید رنگی قرمز روشن و بدون لکه‌های قهوه‌ای یا سیاه باشد. چربی گوشت گوسفند نیز باید سفید و سفت باشد


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

محصولات قصابی ناب پلور در جاده هراز
مزایای خرید از قصابی ناب پلور در جاده هراز

دیدگاهتان را بنویسید